Thursday, February 22, 2007

Op 21 februari 2007 stuurde Geert deze mail vanuit Argentinië

Eugenia is momenteel keihard aan het werken aan het project. Ik laat samen met hen een officieel plakkaat laten maken dat aan de ingang zal worden gehangen. Daarvan zullen foto's worden genomen die naar ons zullen worden opgestuurd.

De houtbewerker zal binnenkort een offerte sturen voor het maken van een groot en klein Tamega-bord en -schijven. De kunstenares is intussen al naar de school geweest om het project verder te bespreken en Eugenia is gestart met het maken van infokaarten en een landkaart over België. Dit materiaal zal in de inkomhal worden getoond zodat het project aan alle 1000 leerlingen geïntroduceerd wordt.
We zijn nog financiële middelen aan het zoeken om 1 persoon van de school te laten overkomen voor 2 maanden zodat die scholen kan bezoeken en activiteiten mee kan organiseren en spelen meenemen. De verblijfskosten en eten zijn reeds OK. Alleen de reiskost, 1000 euro, is nog een vraagteken.

Wij hebben ginder de steun gekregen van de Belgische Ambassadeur. Ik ben ervan overtuigd dat jullie school en KIEREWIET ook de steun zal krijgen van de Argentijnse Ambassadeur in België.

Van zodra jullie een projectgroep hebben zullen we samen eens overleggen hoe we de Argentijnse ambassadeur kunnen informeren en uitnodigen.

No comments: